Iedere fiets wordt op maat gemaakt door één monteur. Als fietsen deel uitmaakt van je levenslange levensstijl.

IMG_7298 (Custom).JPG

 Santos Travel Lite

Duurzaam en licht in zijn klasse, voor woonwerk, toertochten en samen-wegvakanties. Onderhoudsarm bij keuze voor de befaamde, riemaandrijving en Rohloff-versnellingsnaaf, of de Pinion-versnellingstrapas. Uitbreidbaar tot e-bike.

 
IMG_7298 (Custom).JPG

Santos Travelmaster

Stabiliteit, kracht en betrouwbaarheid boven alles, voor fietsvakanties en gezamenlijke expedities. Onderhoudsarm bij keuze voor de befaamde riemaandrijving en Rohloff-versnellingsnaaf, of Pinion-versnellingstrapas. Uitbreidbaar tot e-bike.

IMG_7298 (Custom).JPG

Santos Double Travel

 Stabiele tandems voor duo-tochten en vakanties. Duurzaam, en onderhoudsarm bij keuze voor de Rohloff-versnellingsnaaf en sterkere wielen. Type 2 is uitbreidbaar tot e-bike.

IMG_7298 (Custom).JPG

De gehele Gazelle-collectie 2018

 Zorgeloos fietsplezier tegen de laagste gebruikskosten dankzij gecombineerde aanschaf van fiets en onderhoud. We selecteren het optimale model, kiezen de ideale onderdelen, stellen de fiets af op het lichaam en houden hem in topconditie om kosten te voorkomen.

IMG_7298 (Custom).JPG

Alles uit de Qube-collectie 2018

 Zorgeloos fietsplezier tegen de laagste gebruikskosten dankzij gecombineerde aanschaf van fiets en onderhoud. We selecteren het optimale model, kiezen de ideale onderdelen, stellen de fiets af op het lichaam en houden hem in topconditie - om kosten te voorkomen.

 

Showroom

 
 

Maximale prestatie door advies, meting, training en onderhoud

 
IMG_7298 (Custom).JPG

Advies, Proefrijden & Onderhoud

Wat de ideale fiets is, wordt bepaald door wie de gebruiker is, wat zijn of haar gebruiksdoel is, het gebruik in de praktijk, en de randvoorwaarden, zoals begroting, woonomgeving en gezinsomstandigheden. De Prestatiefietser adviseert de beste toer-, vakantie- of reisfiets en die passen we aan het fietserslichaam aan. Kom proefrijden! Ons preventieve-onderhoudsprogramma zorgt voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten.

Fietsmeting

 Toer-, vakantie- en reisfietsen zijn ontworpen voor het gemiddelde (mannen-) lichaam. Vervolgens zijn er framematen, zadels, sturen en stuurpennen, om er ´modulair maatwerk´ van te maken. Maar ieder lichaam heeft andere verhoudingen en levert unieke krachten en vermogens. De Prestatiefietser verzorgt fietsmetingen met het individuele lichaam als uitgangspunt, voor een fiets die echt past en die optimaal is afgestemd aan de individuele wensen en omstandigheden.

IMG_7298 (Custom).JPG

Dames

Toer-, vakantie- en reisfietsen voor dames, zijn ontworpen met het vrouwenlichaam als uitgangspunt. Andere krachten, andere vermogens, andere verhoudingen: De Prestatiefietser levert dames de fiets die helemaal bij hen past en we stemmen de fiets optimaal af aan de individuele omstandigheden en wensen.

 

IMG_7298 (Custom).JPG

Fietstraining

 De Prestatiefietser zet de fietser centraal. We bepalen de ideale toer-, vakantie- of reisfiets, stemmen die optimaal af op de fietser en onderhouden ´m voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten. Onze fietstrainingen zorgen voor snelle, groeiende prestaties, heel veel fietsplezier en verantwoorde lichaamsopbouw van spieren, pezen, banden, gewrichten en skelet.

 

Fietskleding & Accessoires