Zwaartekracht

De zwaartekracht moet voor je werken

MTB 21710.jpg

Topinnovaties voor ultieme prestaties. Vorm volgt functie, want de fietser staat voorop!

 

TV6A3453.jpg

Specialized Epic hardtail en fully MTB

De snelle hardtail is de lichtste fiets met het stijfste frame. De ´fully MTB´ biedt comfort op zelfs het ruigste terrein.

MTB 49596.jpg

Specialized Stumpjumper

Een wendbaar frame, met een korte achtervork, een lange bovenbuis en een lage trapas. Voor de aanvallende terreinrijder: alles wat afleidt, is in het frame en onderbuiscompartiment weggewerkt.

Screen-Shot-2017-07-26-at-10.58.36-AM.png

Specialized Chisel

Aluminium levert waar voor je geld. Specialized Chisel  is aluminium in zijn ultieme vorm. Slimme laspatronen maken het een lichte, stijve en comfortabele terreinfiets met vaste achtervork.

MTB 21710.jpg

Specialized Levo

Een echte MTB met dito frame: korte achtervork, lange bovenbuis, lage trapas. De e-bike geeft spierkracht een turbo en de biker meer stijgkracht, snelheid en reikwijdte.

cube_fullsuspension_header.jpg

Alles uit de Cube-collectie 2018

Zorgeloos fietsplezier tegen de laagste gebruikskosten dankzij gecombineerde aanschaf van fiets en onderhoud. We selecteren het optimale model, kiezen de ideale onderdelen, stellen de fiets af op het lichaam en houden hem in topconditie - om kosten te voorkomen.

 

 
TMTB 48465.jpg
TMTB 49409.jpg
SLorencePhoto_Bavaria_334.jpg
EWS_LaThuile_2016_82A4409_High.jpg
_MG_4181.jpg
 

Maximale prestatie door advies, meting, training en onderhoud

 
CER_3901.jpg

Fietstraining

2Wielercentrum Beuningen zet de fietser centraal. We bepalen de ideale mountainbike, stemmen die optimaal af op de fietser en onderhouden ´m voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten. Onze fietstrainingen zorgen voor snelle, groeiende prestaties, heel veel fietsplezier en verantwoorde lichaamsopbouw van spieren, pezen, banden, gewrichten en skelet.

 
_NSC4830_1 kopie.jpg

Advies, Proefrijden & Onderhoud

Wat de ideale fiets is, wordt bepaald door wie de gebruiker is, wat zijn of haar gebruiksdoel is, het gebruik in de praktijk, en de randvoorwaarden, zoals begroting, woonomgeving en gezinsomstandigheden. Wij adviseren de beste mountainbikes en die passen we aan het fietserslichaam aan. Kom proefrijden! Ons preventieve-onderhoudsprogramma zorgt voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten.

_NSC4876_1.jpg

Fietsmeting

Wij meten fietsen aan met het individuele lichaam als uitgangspunt, voor een fiets die echt past en die optimaal is afgestemd aan de individuele wensen en omstandigheden. Racefietsen zijn ontworpen voor het gemiddelde (mannen-) lichaam. Wij leveren ook speciale damesmodellen. De frames zijn er in verschillende maten. De keuze voor specifieke zadels, sturen en stuurpennen, maakt er ´modulair maatwerk´ van. Maar ieder lichaam heeft andere verhoudingen en levert unieke krachten en vermogens. Daarom verzorgen we ook de benodigde fietsmetingen om de gekozen fiets op de millimeter nauwkeurig af te stemmen op het individuele lichaam.

IMG_2097 copy.jpg

Dames

Damesmountainbikes zijn ontworpen met het vrouwenlichaam als uitgangspunt. Andere krachten, andere vermogens, andere verhoudingen: Wij leveren dames de fiets die helemaal bij hen past en we stemmen de fiets optimaal af aan de individuele omstandigheden en wensen.

 
 
_NSC4846_1 kopie.jpg
_NSC4849_1 kopie.jpg
D8X_1868.jpg