Presteren

De beste fiets haalt méér uit een renner

20170513_cBrakeThrough Media_A22Y7951.jpg

Topinnovaties voor ultieme prestaties. Vorm volgt functie, want de fietser staat voorop!

 

Roubaix.jpg

Specialized Roubaix

Soepel geveerd, licht en stijf voor snelle prestaties - ook voor de ruige wielrenner op de kasseien, dankzij McLaren-zuigervering

RD 40336.jpg

Specialized Tarmac

Efficiënte krachtoverbrenging, messcherp
stuurwerk en optimale geometrie voor
persoonlijke wielren-topprestaties.

specializedvengedavid3.jpg

Specialized Venge

#aeroiseverything, Of je nu op KOMs jaagt, voor de overwinning sprint of gewoon sneller wilt gaan, de acht seconden tijdwinst ten opzichte van de Venge ViAS helpen je dromen werkelijkheid te maken.

cube_road-cyclecross_header.jpg

Alles uit de Cube-collectie 2018

Zorgeloos fietsplezier tegen de laagste gebruikskosten dankzij gecombineerde aanschaf van fiets en onderhoud. We selecteren het optimale model, kiezen de ideale onderdelen, stellen de fiets af op het lichaam en houden hem in topconditie - om kosten te voorkomen.

 
_45A2328.jpg
20170514_cBrakeThrough Media_A22Y8983.jpg
20170513_cBrakeThrough Media_A22Y7923.jpg
CER_0917.jpg
20170513_cBrakeThrough Media_A22Y7951.jpg
 

Maximale prestatie door advies, meting, training en onderhoud

 
_45A2385.jpg

Fietstraining

2Wielercentrum Beuningen zet de fietser centraal. We bepalen de ideale racefiets, stemmen die optimaal af op de fietser en onderhouden ´m voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten. Onze fietstrainingen zorgen voor snelle, groeiende prestaties, heel veel fietsplezier en verantwoorde lichaamsopbouw van spieren, pezen, banden, gewrichten en skelet.

 

 
_NSC4839_1 kopie.jpg

Advies, Proefrijden & Onderhoud

Wat de ideale fiets is, wordt bepaald door wie de gebruiker is, wat zijn of haar gebruiksdoel is, het gebruik in de praktijk, en de randvoorwaarden, zoals begroting, woonomgeving en gezinsomstandigheden. Wij adviseren de beste racefietsen en die passen we aan het fietserslichaam aan. Kom proefrijden! Ons preventieve-onderhoudsprogramma zorgt voor zorgeloos gebruik tegen de laagste gebruikskosten.

 

_NSC4876_1.jpg

Fietsmeting

Wij meet fietsen aan met het individuele lichaam als uitgangspunt, voor een fiets die echt past en die optimaal is afgestemd aan de individuele wensen en omstandigheden. Racefietsen zijn ontworpen voor het gemiddelde (mannen-) lichaam. We leveren ook speciale damesmodellen. De frames zijn er in verschillende maten. De keuze voor specifieke zadels, sturen en stuurpennen, maakt er ´modulair maatwerk´ van. Maar ieder lichaam heeft andere verhoudingen en levert unieke krachten en vermogens. Daarom verzorgen we ook de benodigde fietsmetingen om de gekozen fiets op de millimeter nauwkeurig af te stemmen op het individuele lichaam.

20170923_cBrakeThrough Media_A10O3656.jpg

Dames

Damesracefietsen zijn ontworpen met het vrouwenlichaam als uitgangspunt. Andere krachten, andere vermogens, andere verhoudingen: Wij leveren dames de fiets die helemaal bij hen past en we stemmen de fiets optimaal af aan de individuele omstandigheden en wensen.

 

 
 
_NSC4846_1 kopie.jpg
_NSC4849_1 kopie.jpg
D8X_1868.jpg